As Oy Metsätähti

UUSIA PARITALOKOTEJA LOISTOPAIKALLE KLAUKKALAN KESKUSTAN TUNTUMAAN!
Näissä unelmakodeissa vietetään tupaantuliaisia jo ensi syksynä. Asunto Oy Metsätähden rakentaminen on käynnissä ja nopeana ostajana ehdit kertoa toiveesi tulevan kotisi yksityiskohdista. Metsätielle suosittuun ympäristöön rakennetaan todella harvoin uusia pientaloja. Olethan siis nopea, sillä nämä kodit täyttävät monen toiveet!

 

VALKOISTEN TALOJEN VIIHTYISÄ PIHAPIIRI
Kahden paritalon ryhmä muodostaa viihtyisän pihapiirin rauhallisen kotikadun varrella. Huoliteltuun ilmeeseen kuuluvat kulkuväylät, suuret terassit ja istutukset. Yhteinen pysäköintialue ja toiminnot sijoittuvat länteen avautuvalle pihalle. Talojen ajaton arkkitehtuuri ja yksityiskohdat kertovat suunnittelun korkeasta tasosta. Jokaisen kodin terassilla ja oleskelupihalla nautitaan valosta, vehreydestä ja omasta rauhasta.

PUUTALOSSA ON KODIN TUNNELMA
Oikeaoppisesti rakennettu puutalo on turvallinen, terveellinen ja viihtyisä asua. Korkeat olohuoneet suurilla ikkunoilla luovat tilavaikutelmaa ja tuovat luonnonvaloa kotiin. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu, johon on yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. Kodeissa on laadukkaat varusteet ja materiaalit,
mm. Puustellin modernit kalusteet ja säilytysratkaisut, Romanoffin aidot puulautaparkettilattiat, AEG:n kodinkoneet sekä kylpyhuoneissa Laattapisteen laattapinnat.

HYVIEN PALVELUJEN LÄHELLÄ
Näiden kotien asukkaat pääsevät kotipihan kulmalta Klaukkalan luontomaisemiin ja lenkkipoluille. Myös hyvät palvelut ovat lähellä ja turvallisen matkan päässä: Isoniitun kouluun on 800m ja Klaukkalan kouluun sekä lukioon 2 km. Kävelymatkan ulottuvilla on päiväkoteja,
leikkipuistoja, liikuntapaikkoja ja Klaukkalan palvelut. Bussipysäkille on n. 500 metriä ja matka pääkaupunkiseudulle taittuu puolessa tunnissa.

MERKIMO OY - LUOTETTAVA PAIKALLINEN RAKENTAJA
Merkimo Oy tunnetaan Klaukkalan alueella tinkimättömän korkeatasoisesta työnjäljestään. Pientalorakentamisen erikoisammattitaito, perinteiset työmenetelmät, ensiluokkaiset materiaalit sekä pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat tämän kotimaisen rakentajan turvallisen laadun osatekijöitä, joista hyvä maine syntyy ja kasvaa.

Arvioitu valmistuminen 11/2017.

RS-Pankki: OP Keski-Uusimaa

 

 

Lataa suunnitelmat ja hinnasto tästä:

As Oy Metsätähti Asemapiirustus

As Oy Metsätähti Pohjapiirustus asunnot A ja B

As Oy Metsätähti Pohjapiirustus asunnot C ja D

As Oy Metsätähti Julkisivut asunnot A ja B

As Oy Metsätähti Julkisivut asunnot C ja D

As Oy Metsätähti Rakennustapaseloste

As Oy Metsätähti Hinnasto

 

Lisätiedot / tiedustelut:

Merkimo Oy / Kalle Laine
P.044 3511982 • kalle.laine@merkimo.fi • www.merkimo.fi